معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب فاضلاب کشور به همراه مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از پروژه های آب و فاضلاب آذربایجان شرقی بازدید کرد.

 

 

به گزارش صفای خبر، دکتر آقازاده حبشی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر با سفر به آذربایجان شرقی از پروژه های آب و فاضلاب استان بازدید کرد.
وی به محض ورود به شهرستان تبریز با حضور در تصفیه خانه مدول دوم فاضلاب کلانشهر تبریز از آن جا بازدید و در جریان عملیات اجرایی اصلاح و بازسازی و توسعه آن قرار گرفت.
دکتر آقازاده حبشی با اشاره به تداوم خدمت رسانی مناسب و مطلوب از سوی شرکت‌های آبفا به مردم، از تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل طرح‌های مرتبط با آب و فاضلاب به خصوص تصفیه خانه فاضلاب مدول دوم تبریز خبر داد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب فاضلاب کشور در این بازدید با قدردانی از تلاش های مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تاکید کرد: این پروژه از طرح های مهم شرکت آبفا می باشد که جزء اولویت ماست تا در آینده کلانشهری مثل تبریز با افزایش جمعیت با مشکل تصفیه فاضلاب مواجه نباشد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این بازدید، ضمن تشریح برنامه های شرکت در ایام مبارک دهه فجر، به بیان اقدامات و پروژه های شاخص آبفای استان در سال جاری پرداخت.
مهندس خانی گفت: احداث مدول دوم تصفیه خانه بزرگ فاضلاب تبریز از سال ۹۵ با قرارداد به مبلغ ۱۸۲ میلیارد تومان در دو فاز مایع و لجن آغاز شد که سویل بخش مایع بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد : جمعیت تحت پوشش این طرح یک میلیون نفر و ظرفیت تصفیه خانه نیز ۲۰۷۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز خواهد بود.
بازدید از طرح آبرسانی به شهر سهند و مساکن ملی دومین مقصد بازدید مهندس آقازاده حبشی بود.
وی در بازدید از این پروژه گفت: با افتتاح این پروژه آبرسانی به سهند و مساکن ملی انجام خواهد و مردم این منطقه از آب شرب پایدار برخوردار خواهند شد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب فاضلاب کشور تاکید کرد: مرحله اول این طرح با نیاز آبی ۳۱۰ لیتر در ثانیه برای آبرسانی مسکن مهر در نظر گرفته شده است که با پمپاژ حدود ۱۰۰ لیتر در ثانیه به بهره برداری خواهد رسید.
پروژه آبرسانی به سهند و مساکن ملی شامل ۲ ایستگاه پمپاژ شامل ۱۲ پمپ می باشد که ۴ پمپ به صورت استندبای (رزرو) با قدرت هر ایستگاه ۱/۲ مگاوات ، ۱۸ هزار متر مکعب مخزن ذخیره ، ۷ کیلومتر خط انتقال چدن داکتیل ۷۰۰ و ۹۰۰ و حدود ۸۵ کیلومتر شبکه داخلی می باشد.

  • نویسنده : سردبیر
  • منبع خبر : صفای خبر