رئیس دانشگاه تبریز اعلام کرد: درصدد راه اندازی مراکز نوآوری در دانشکده‌های فیزیک، برق و مکانیک و کشاورزی هستیم و برای این اجرای این طرح علمی ۸۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

به گزارش صفای خبر؛ صفر نصرالله‌زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه، نوآوری و توجه به ارتباط دانشگاه با صنعت و تولید را عامل موثر در توسعه پایدار کشور خواند و با تاکید بر عزم و اراده استادان و دانشجویان این مجموعه علمی برای ایجاد و راه اندازی مراکز رشد گفت: رویکرد محوری این دانشگاه حرکت به سمت نوآوری در تمام زمینه‌ها و رشته‌های تحصیلی است.

وی با اشاره به رونمایی ۱۳ محصول جدید دانش‌بنیان و افتتاح آزمایشگاه تخصصی حوزه مهندسی نفت و پتروشیمی در دانشگاه تبریز یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه‌های آذربایجان شرقی به خصوص دانشگاه تبریز به عنوان حامیان برتر پژوهش و فناوری در کشور به شمار می‌رود و در این مسیر اهتمام جدی وجود دارد.

نصرالله زاده با تاکید بر ضرورت تاثیر پژوهش و فناوری در حل مشکلات جامعه گفت: ما باید به دنبال تحقیقات کاربردی در تمامی علوم از جمله علوم پایه و علوم انسانی باشیم و با دسترسی به فناوری‌های جدید توان رقابت پذیری را ارتقا دهیم زیرا شیوه‌های قدیمی، رقابت پذیری علمی را غیرممکن می‌کند.

وی از صعود ۲۰۰ پله‌ای این دانشگاه در رتبه بندی جهانی (تایمز) در ۲ سال گذشته خبر داد و گفت: دانشگاه تبریز هم اکنون در ایران به عنوان مرکز علمی و تحقیقاتی و چهارم در بین دانشگاه‌های ایران به شمار می‌رود و بر اساس آخرین آمار‌های مربوط به پژوهش و تعداد مقالات چاپ شده توسط استادان این مجموعه علمی رتبه اول کشوری را در اختیار دارد و در این حوزه در ۲ سال اخیر ۳۵۰ دانشگاه مختلف در جهان را پشت سر گذاشته ایم.

رئیس دانشگاه تبریز فرار نخبگان علمی را از کشور به خارج از واقعیات موجود جامعه دانست و افزود: معیشت، درآمد و فرهنگ سازی و ارتقای جایگاه از جمله عناصر مورد نیاز برای فعالیت نخبگان و استادان دانشگاهی در حوزه‌های مختلف است که در این زمینه همکاری و تعامل با رسانه‌ها نقش کلیدی دارد.

نصرالله زاده از فعالیت ۱۰۸ شرکت دانش بنیان در دانشگاه تبریز خبر داد که زمینه‌ مستعد و مهمی برای انجام کار‌های پژوهشی و تبدیل علم به ثروت به شمار می‌رود.

دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران دومین دانشگاه قدیمی ایران است که در سال ۱۳۲۴ تاسیس شد و هم‌اکنون با داشتن ۲۴ هزار دانشجو که نیمی از این دانشجویان دختر هستند ۲ هزار هیئت علمی و کارمند، ۲۰ دانشکده، چندین پژوهشکده و ۴۰۰ آزمایشگاه و کارگاه و آزمایشگاه مرکزی یکی از دانشگاه‌های برتر ایران و منطقه محسوب می‌شود.

 

  • نویسنده : سردبیر
  • منبع خبر : صفای خبر