به گزارش صفای خبر، صابر پرنیان اظهار کرد: برای امسال افتتاح ۵۰۰ واحد صنعتی جدید و افزایش ظرفیت برای ۴۰۰ واحد صنعتی در استان پیش بینی شده است.
وی با اشاره به توسعه صنعت قطعهسازی در گروه تولید مجموعهسازان آذربایجان شرقی گفت: سال گذشته مجموعههای صنعتی بزرگ استان همچون ایدم، چرخشگر، موتوژن، بلبرینگ، صنایع شیشه، لوازم خانگی و کفش رشد تولید قابل توجهی داشتند و قطعه سازان استان نیز به تناسب رشد این مجموعه ها، تولید خود را افزایش دادند.
پرنیان افزود: شرکت تراکتورسازی سال گذشته در حوزههای فروش قطعات، تولید موتور، تولید قطعات ریخته گری، خودروی تجاری و صادرات رکورد شکست و برای امسال نیز تولید ۴۰ هزار دستگاه تراکتور هدفگذاری شده که این موضوع موجب رشد صنعت قطعه سازی در آذربایجان شرقی خواهد شد.
وی با بیان اینکه با قطعه سازان استان هماهنگیهای لازم به منظور آمادگی برای رشد تولید انجام شده است خاطرنشان کرد: انجمن قطعه سازان استان تفاهم نامههایی با خودروسازان بزرگ منعقد کرده اند تا تبریز به قطب صنعت قطعه سازی کشور تبدیل شود.
رئیس سازمان صمت استان با اشاره به اهمیت تاثیرپذیری رشد صنایع از یکدیگر مانند یک زنجیره گفت: امسال موفق به اخذ مجوز خودروسازی سواری با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار دستگاه و ۱۰ هزار دستگاه کامیون و کشنده شدیم.
وی ادامه داد: ۲ مورد سرمایه گذاری برای افزایش تولید در حوزه کامیون، کامیونت و کشنده نیز در آذربایجان شرقی برنامه ریزی شده است.
آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطبهای صنعتی کشور بیش از چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد؛ هر چند بخش عمده واحدهای تولیدی و صنعتی استان کوچک مقیاس و متوسط هستند، اما بیش از ۹۵ درصد سرمایه گذاریهای این خطه در حوزه تولید توسط بخش خصوصی انجام شده است که در یک اقتصاد رقابتی و به دور از رانت، مزیت بزرگی محسوب میشود.
Wednesday, 11 December , 2024