به گزارش صفای خبر؛ صمد حضرتی با بیان اینکه دریافت هر نوع وجه اضافی از سوی پزشکان تخلف است افزود: این پرونده با شکایت شاکی خصوصی از طریق کمیسیون ماده ۱۱ امور بهداشتی و درمانی استان به این اداره کل ارجاع داده شده بود. وی اظهار کرد: به این پرونده در شعبه سوم تعزیرات حکومتی […]

محکومیت پزشک متخلّف تبریزی به برگرداندن وجه اضافی به بیمار

به گزارش صفای خبر؛ صمد حضرتی با بیان اینکه دریافت هر نوع وجه اضافی از سوی پزشکان تخلف است افزود: این پرونده با شکایت شاکی خصوصی از طریق کمیسیون ماده ۱۱ امور بهداشتی و درمانی استان به این اداره کل ارجاع داده شده بود.

وی اظهار کرد: به این پرونده در شعبه سوم تعزیرات حکومتی تبریز رسیدگی شد و شعبه پس از دریافت دفاعیاتِ بدون توجیه متهم و احراز تخلف اخذ مبلغ اضافی خارج از تعرفه مصوب، با توجه به بار اول بودن تخلف، وی را به بازگرداندن عین مبلغ اضافه دریافتی محکوم کرد.

حضرتی همچنین با اشاره به کشف ۱۲ هزار و ۵۰۰ دلار در باجه بازرسی فرودگاه بین المللی تبریز از یک فرد گفت: به این پرونده تخلف در شعبه ششم تعزیرات حکومتی این شهر رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی ادامه داد: بر اساس ضابطه ارز مسافرتی، هر فرد در هنگام خروج از کشور نمی‌تواند بیش از پنج هزار یورو به همراه ببرد مگر اینکه از مراجع قانونی مجوز داشته باشد.

وی یادآور شد: در این پرونده شعبه با لحاظ میزان ارز مجاز مسافرتی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی لازم برای خروج ارز مازاد به میزان هفت هزار و ۶۰ دلار، اتهام قاچاق را محرز دانست و متّهم را علاوه بر ضبط ارز مازاد به پرداخت جزای نقدی به میزان ۲ برابر ارزش ارز محکوم کرد.

در نیمه نخست امسال اصناف متخلف در حوزه کالا و خدمات استان با رسیدگی به پنج هزار و ۴۴۶ پرونده در واحد‌های اجرای احکام به پرداخت بیش از ۹۰۶ میلیارد و ۷۹۱ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.
همچنین با رسیدگی به یک هزار و ۹۲۰ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز در آذربایجان شرقی، قاچاقچیان به پرداخت بیش از ۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

  • نویسنده : سردبیر
  • منبع خبر : صفای خبر