به گزارش صفای خبر، احمد موقری در جلسه پیگیری آخرین وضعیت شهرک سلامت و ساماندهی خدمات پزشکی تبریز افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید تدابیر و تمهیدات لازم را به منظور سیاست گذاری مبنی بر تمرکززدایی مراکز درمانی و تشخیصی از هسته مرکزی شهر انجام دهد.
وی ایجاد نظام جامع ارجاع دهی سلامت و اهمیت آن در مراقبتهای بهداشتی و توزیع عادلانه مراکز درمانی در شهر تبریز و ارائه عملکرد و نتیجه این اقدامات به دادگستری آذربایجان شرقی را از دیگر ماموریتهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای کاهش بار ترافیکی هسته مرکزی شهر عنوان کرد.
موقری ادامه داد: به منظور نحوه ساماندهی صدور پروانه برای واحدهای پزشکی جلسهای با حضور سازمان نظام پزشکی آذربایجان شرقی باید برگزار شود تا جزئیات آن مورد بررسی و مفاد آن تدوین شود.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی بر ایجاد شهرک سلامت تبریز در مکان مناسب با اولویت بخشهای دولتی تاکید کرد.
وی با اشاره به معضل ترافیک کلانشهر تبریز به دلیل تمرکز و تجمع مطبهای پزشکی و مراکز درمانی گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع ترافیک سنگین مرکز شهر و تراکم مراکز درمانی، کلینیک ها، آزمایشگاها و مطبهای پزشکی لزوم احداث شهرکهای سلامت و پرهیز از تمرکز مطب پزشکان مرکز شهر ضرورت دارد.
در این نشست مقرر شد نحوه هماهنگی برای احداث شهرک سلامت و دلالت مطبها و مراکز درمانی به مناطق از پیش تعیین شده در جلسات بعدی بررسی و موانعی که میتواند در این مسیر محدودیتی ایجاد کند، از طرف دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سازمان نظام پزشکی و شهرداری برای ارایه خدمات اولیه شناسایی و مرتفع شود.
همچنین زمان بندی استفاده از بستر و ظرفیت ایجاد شده در شهرک سلامت اعلام و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی تبریز از این بستر و ظرفیت استفاده کرده و با فراهم شدن زیرساختهای آن، مراکز درمانی و تشخیصی خود را به نقاط از پیش تعیین شده منتقل کند.
بر این اساس شهرداری تبریز موظف شد مناطقی از شهر را که به عنوان کاربری درمانی تعیین و در طرح جامع تفصیلی نیز پیش بینی شده است به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی ارسال کند.
بیشتر مطبها و ساختمانهای پزشکی شهر تبریز در خیابانهای مرکزی این شهر قرار دارند و از علل اصلی ترافیک در این شهر محسوب میشوند.
Monday, 16 September , 2024